Zal Shah Rukh Khan-starrer ‘Jawan’-teaser worden toegevoegd aan Salman Khan’s Eid-release ‘Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan’?

Er is de afgelopen weken veel onzekerheid geweest over de releasedatum van “Jawan”, met geruchten die suggereren dat het zou kunnen worden uitgesteld.  De langverwachte film, met Shah Rukh Khan in de hoofdrol, staat momenteel gepland om op 2 juni in de bioscopen te verschijnen. Sommige rapporten suggereren echter dat deze misschien niet op tijd klaar is en in plaats daarvan in oktober of december 2023 zou kunnen worden uitgebracht.

Volgens een recent rapport van Bollywood Hungama is de hoofdopname van de film voltooid en zal het nummer met SRK, Nayanthara en Deepika Padukone op 15 april worden opgenomen. Het rapport geeft aan dat regisseur Atlee er hard aan werkt om ervoor te zorgen dat de film klaar is.  voor de geplande releasedatum.

Red Chillies Entertainment, de producenten van Jawan, zijn begonnen na te denken over de promotiestrategie.  “De producers van Jawan spelen met het idee om de teaser van de film te koppelen met Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan.  Het speelt Salman Khan in de hoofdrol en is de grote Eid-release van het jaar.  Het komt ook ongeveer 40 dagen voor Jawan uit, op 21 april, en zal naar verwachting een enorme opkomst registreren.  Daarom kan dit de ideale film zijn voor Jawan om met zijn promoties te beginnen.  Bovendien was de teaser van Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan gekoppeld aan Pathaan, met in de hoofdrol Shah Rukh.  Deze keer zal de filmteaser van SRK worden toegevoegd aan een Salman Khan-film”, citeerde Bollywood Hungama de bron.

Niets is op dit moment 100% zeker.  Over een week of twee wordt een definitief besluit genomen over de releasedatum van Jawan.  Als Shah Rukh Khan en zijn team doorgaan met het oorspronkelijke plan om de film op 2 juni in de bioscopen te brengen, dan is de kans dat Jawan’s teaser op Eid wordt gelanceerd met Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan vrij groot’, voegde de bron eraan toe.

Jawan, een film met niet alleen Shah Rukh Khan, Nayanthara en Deepika Padukone, maar ook Vijay Sethupathi en Sanya Malhotra.  Ondertussen, Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan, geregisseerd door Farhad Samji, sterren Salman Khan, Pooja Hegde, Venkatesh, Palak Tiwari, Jassie Gill, Raghav Juyal, Siddharth Nigam en Shehnaaz Gill.

error: Kopiëren mag niet!