Winnaar Indian Idol 2023: Rishi Singh wint seizoen 13, neemt auto mee naar huis en Rs 25 Lakh prijzengeld

De winnaar van seizoen 13 van Indian Idol viel op als Rishi Singh uit Ayodhya, die de eerste nummer twee Debosmita Roy versloeg. De strijd om de stem die meer dan een half jaar duurde, heeft eindelijk zijn winnaar gevonden, aangezien Rishi Singh de trofee mee naar huis neemt, samen met Rs 25 Lakh geldprijs en een gloednieuwe auto.

Indian Idol Seizoen 13 werd beoordeeld door Vishal Dadlani, Neha Kakkar en Himesh Reshammiya, en had Aditya Narayan als gastheer. De deelnemers van seizoen 13 van Indian Idol maakten de avond melodieus met hun stemmen op zondag 2 april.

Omdat Rishi Singh opviel als winnaar, nam hij de geheel nieuwe Techy Brezza mee naar huis, gepresenteerd door Maruti Suzuki India. Rishi Singh vocht stevig tegen de zes beste deelnemers, waaronder Bidipta Chakraborty, Sonakshi Kar, Debosmita Roy, Chirag Kotwal en Shivam Singh.

Volgens een bericht in India Today sprak Rishi Singh na het winnen van de titel over zijn zoektocht naar muziek en het gevoel een snaar te raken bij zoveel mensen. Rishi Singh zei: “Indian Idol bracht een betere versie van mij naar voren; van niemand zijn tot me helpen om van mezelf iemand te maken die mensen herkennen en me met zoveel liefde overladen.”

Hij zei verder: “Deze muzikale reis is niet minder dan een rit in de achtbaan geweest en daar ben ik dankbaar voor. Ik zal nog harder werken om ervoor te zorgen dat ik de trofee win, niet alleen voor mij en mijn familie, maar voor iedereen die me steunde. mij.”

Toevallig miljoenen harten te winnen met zijn eenvoud en melodieuze stem, bedankte hij zijn ouders voor hun steun en ook zijn mededeelnemer Debosmita Roya uit Kolkata voor haar eindeloze liefde.

error: Kopiëren mag niet!