16 automobilisten tijdens roadblock Ringweg op de bon geslingerd

De politie van Regio Paramaribo heeft in het kader van de verhoogde surveillance  in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 april op de Ringweg een roadblock gehouden. Daarbij werden 270 voertuigen gecontroleerd en 16 bestuurder op de bon geslingerd:

• bekeuring van vijf bestuurders voor het rijden zonder in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs

• bekeuring van vier bestuurders die reden zonder hun voertuig te hebben verzekerd en 

• zeven bestuurders zijn beboet die hun voertuig niet ter herkeuring hebben aangeboden.

Alle overtreders werd een proces-verbaal aangezegd.

De politie doet een beroep op alle bestuurders van rij- en voertuigen om vὸὸr het deelnemen aan het verkeer, altijd eerst te controleren of het rij- of voertuig voldoet aan alle bij wet gestelde eisen en dat ook de autobescheiden in orde zijn, zo laat het Korps Politie Suriname zondagavond 2 april via een persbericht weten.

error: Kopiëren mag niet!