Toen Aishwarya Rai ‘gekwetst’ was omdat hij uit vijf films was verwijderd.

Toen Aishwarya Rai sprak over hoe ze ‘gekwetst’ was nadat ze uit vijf films was verwijderd, opende Priyanka Chopra over ‘in een hoek geduwd worden in de industrie (Bollywood)’. In een oude video vertelde Aishwarya dat ze verrast was toen deze films zonder uitleg van haar werden afgenomen.

Aishwarya en Shah Rukh waren bedoeld om samen de hoofdrol te spelen in een paar films, waaronder Chalte Chalte, Kal Ho Naa Ho en Veer Zaara. Toen Simi haar tijdens hetzelfde interview vroeg of ze ooit Shah Rukh had gevraagd waarom hij deze beslissing had genomen, antwoordde Aishwarya: “Het ligt niet in mijn aard. Als een persoon de behoefte voelt om het uit te leggen, zal hij dat doen. Als ze dat nooit hebben gedaan, zijn ze dat ook nooit van plan. Het ligt dus niet in mijn aard om me af te vragen wat en waarom. Ik vertrouw erop dat God me niet bepaalt door iemand anders.”

Aishwarya en Shah Rukh werden voor het laatst samen gezien in Karan Johar’s Ae Dil Hai Mushkil in 2016. Aishwarya zal vervolgens te zien zijn in Mani Ratnam’s Ponniyin Selvan: 2. Shah Rukh, die voor het laatst werd gezien in Pathaan, maakt zich op voor de vrijlating van Jawan.

error: Kopiëren mag niet!