Vogue Singapore gebruikte AI-modellen voor covershoots en dat is zorgelijk

Hoewel de modellenwereld steeds meer met technologie werkt, is het belangrijk om te beseffen dat AI-modellen nog niet helemaal zo gevoelig en behendig zijn als mensen. De AI-modellen kunnen poses imiteren, maar ze kunnen geen emoties uitdrukken zoals een mens dat kan. AI-modellen hebben ook geen persoonlijkheid of charisma, wat een essentieel onderdeel is van wat een goed model maakt. Hoewel de AI-modellen tijdelijk een vervanging bieden voor mensenmodellen, is het belangrijk om te bedenken wat de gevolgen zijn van deze verandering voor de modellenwereld. Als AI-modellen bekend worden, zouden mensen kunnen verliezen aan werkgelegenheid en inkomsten. AI-modellen zouden dus niet als vervanging voor echte modellen gebruikt moeten worden, maar als een manier om extra inkomsten te genereren voor de modellenwereld.

error: Kopiëren mag niet!