Jeugdambassadeur Matai moet de eer aan zichzelf houden

Zamuel Matai is de afgelopen dagen viraal gegaan op Facebook. Het is alom bekend, dat Matai zich misdragen heeft tegenover zijn leerkracht. Er kan bij mij niet in, dat Matai, die een hoogwaardigheids functie voor Suriname bekleedt, tekeer is gegaan tegen zijn meerdere. 

Brutale gedragingen van studenten moeten worden afgestraft. Ik vraag me af of een politieke jongere als Matai weet dat hij een jeugdambassadeur is van Suriname. 

Dit gedrag moet flink worden  afgestraft. Matai is een werkarm van het ministerie van Jeugdzaken.

Ik veroordeel dit gedrag en ik verwerp het. Er is totaal geen respect voor de leerkracht getoond. In mijn optiek  moet Matai per direct worden bedankt als jeugdambassadeur. Als hij dit niet doet, dan verwacht ik dat zijn ego of zijn geweten tot hem spreken en hem ertoe leiden om de eer aan zichzelf te houden. Matai dient in elk geval de eer aan zichzelf te houden. 

Livio Aminta

error: Kopiëren mag niet!