Prison Fellowship Suriname en Second Transition Service organiseren Training

Prison Fellowship Suriname en Second Transition Service hebben op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023 een training en sportdag georganiseerd voor gedetineerden in de Penitentiaire Inrichting Hazard in Nickerie. De activiteit bestond uit een teach-in, motivatie speeches, connectie voor socializing, praatgroep sessies en een sportmoment. De doelgroep heeft informatie verkregen om verder beleid te maken voor een effectievere aanpak voor de zorg- en hulpverlening voor deze doelgroep. Na afloop kregen de gedetineerden een sanitair pakket, een lunch en snacks als blijk van waardering. De organisaties hopen dat deze activiteit de gedetineerden heeft geïnspireerd om hun leven te veranderen en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!