President Santokhi ondersteunt Social Army

President Chandrikapersad Santokhi heeft de organisatie Social Army tijdens een bijeenkomst op 26 maart steun toegezegd. Deze organisatie, die zich richt op sociale projecten, organiseert elke maand minstens twee evenementen gericht op sociaal zwakkeren, jongeren en projecten in het binnenland.

Tijdens de vergadering met het bestuur zijn er ook andere zaken besproken, waaronder hulp voor jonge volwassenen met grondproblemen en woningbouw. Daarnaast wil de regering ook ondersteuning verlenen voor een jongerenbeleid. Er wordt gewerkt aan het oprichten van een Instituut van Jongeren op het Kabinet van de President, waarvoor de organisatie kandidaten heeft voorgesteld.

President Santokhi is ervan overtuigd, dat de organisatie een belangrijke bijdrage levert aan de samenleving, met name aan de jongeren. Hij verwacht dat de steun die hij heeft beloofd het werk van Social Army verder zal versterken.

error: Kopiëren mag niet!