Mijn toekomstige moordenaars zitten nog steeds in het kantoor — oud-premier van Pakistan

Doodsbedreigingen blijven een constante in het leven van de voormalige Pakistaanse premier Imran Khan totdat hij aan de macht kan komen en zijn toekomstige moordenaars verantwoordelijk kan houden, vertelde hij aan Going Underground-gastheer Afshin Rattansi op zaterdag.

Khan vertelde Rattansi dat hij twee pogingen tot zijn leven had overleefd in de afgelopen week – één waarbij hij in een “doodlopende straat” voor de rechtbank van Islamabad werd geleid en een andere waarbij agenten van de staat werden ingezet om de politie ertoe te bewegen op een menigte Khan-aanhangers te openen vuur voor “achter hem aan te komen” om de klus te klaren.

“Het gevaar is echt omdat deze mensen aan de macht zitten”, zei Khan. “Ze zijn doodsbang dat als ik de verkiezingen wint, ze in de problemen komen of verantwoording moeten afleggen.”

error: Kopiëren mag niet!