Regionale Gezondheidsdienst (RGD) garandeert dat de dienstverlening

De directie van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) garandeert dat de dienstverlening tijdens middag- en weekenddiensten zal worden uitgevoerd volgens de geldende schema’s. Dit omdat de Vereniging RGD Artsen (VRA) heeft aangekondigd te stoppen met deze diensten vanwege onvrede over het niet naleven van een gerechtelijk vonnis over de collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) voor 2021 en 2022. De RGD-directie benadrukt dat er op dit moment geen officieel arbeidsconflict is en dat zij nog in dialoog zijn met de VRA over de cao’s. De RGD-directie doet een dringend beroep op de artsen om beschikbaar te blijven voor de gemeenschap en zal indien nodig maatregelen treffen tegen werknemers die zich niet aan de werkovereenkomsten houden.

error: Kopiëren mag niet!