Zwaar mishandelde en door auto overreden man overleden aan verwondingen

De man, A.S., die zondag 19 maart zwaar werd mishandeld door drie mannen en daarna door een auto werd overreden, is dinsdag 21 maart in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) aan zijn verwondingen overleden.

De drie verdachten van de zware mishandeling zijn maandag door de politie van het bureau Jakikaba in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en Surveillance Regio Midden (SRM) aangehouden. De automobilist die A.S. heeft overreden is nog niet achterhaald.

Het drietal is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

De politie van het bureau Jarikaba had zondagavond omstreeks elf uur een melding ontvangen van openlijke geweldpleging in de Jarikabaweg voor een Suribet Shop. Agenten troffen ter plaatse een man, die niet aanspreekbaar was, op het wegdek aan. Hij had zwaar lichamelijk letsels over het gehele lichaam en hoofd opgelopen en bloedde hevig. Met een ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het slachtoffer zou een heftige woordenwisseling hebben gehad met enkele mannen. Bij die gelegenheid werd hij behoorlijk door de mannen afgetakeld met een eindhout. Door de mishandeling viel het slachtoffer op de weg en werd overreden door een auto, die op dat moment vanuit de Lakantaweg kwam en richting de Padiweg reed. Na de man te hebben overreden, is de automobilist doorgereden.

De politie doet hierbij een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de automobilist en het voertuig door te spelen aan de politie van Jarikaba via de telefoonnummers 324002 / 328080, het Command Center via het verkorte nummer 115 en via de gratis tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!