Elgawa viert 65-jarig bestaan met lancering nieuw logo en nieuwe website

Elgawa, leverancier van technische diensten en producten voor de residentiële, commerciële en industriële sector, heeft in verband met haar 65-jarig bestaan een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd.

Het bedrijf gelooft dat het nieuwe logo de kernwaarden en doelen van het bedrijf goed weergeven. Het lichtblauw symboliseert vertrouwen, betrouwbaarheid en kwaliteit, terwijl het limoengroen de groei, vitaliteit en vertrouwen in de toekomst vertegenwoordigt. Het logo laat ook zien dat Elgawa een klant en persoonsgerichte benadering heeft en expansie buiten Suriname zoals Guyana en de rest van de regio heeft.

Elgawa heeft reeds jarenlange partnerships met toonaangevende merken. Door samen te werken met die merken, kan Elgawa haar klanten voorzien van de beste technologie en dienstverlening en is daardoor in staat een multidisciplinaire technische dienstverlener te zijn. 

Met de uitbreiding naar Guyana sinds 2017 en het Caribisch gebied, is het bedrijf klaar om haar expertise en ervaring te delen met haar bestaande en nieuwe klanten en hen te helpen hun doelen te bereiken.

error: Kopiëren mag niet!