Ed Sheeran krijgt tranen in de ogen bij het horen van de gezondheidsproblemen van zijn vrouw in de trailer van ‘The Sum Of It All’.

Disney+ lanceerde deze week een sneak peek van “The Sum Of It All”, waarin de zanger van “Bad Habits” over persoonlijke zaken instort.
Terwijl Seaborn, die met Sheeran twee kinderen deelt, Lyra, 2, en Jupiter, 10 maanden, zwanger was van de laatste, ontwikkelde ze een tumor waarvoor geen behandeling mogelijk was tot na de geboorte.
“Cherry’s gezondheid was echt slecht,” herinnerde Sheeran zich in de clip, waarna hij eraan toevoegde dat zijn beste vriend, Jamal Edwards, kort daarna stierf aan een hartaanval veroorzaakt door recreatieve drugs.

“Jullie zeiden: ‘Wil je een documentaire maken?’ En ik ging: ‘Ja! En het moet me in de studio zijn… dat is niet wat de documentaire is,” voegde hij eraan toe, terwijl er beelden werden gesneden van hem die huilt in een auto.

“Het leven is onvoorspelbaar. Plannen kunnen snel veranderen.”
Sheeran deelde eerder op sociale media dat de gezondheidsschok van zijn vrouw, de verlies van zijn vriend en juridische problemen leidden tot de publicatie van zijn aankomende album, “Subtract”.
De nieuwe trailer laat ook Sheeran terugkijken naar zijn onwaarschijnlijke weg naar de sterrenstatus – van een “klein”, “roodharig” jongetje met een stotteren tot een wereldster. “Die jongen groeit niet op om een popster te worden,” zei hij, waarna hij er aan toevoegde: “Het is zo onwaarschijnlijk.”
Seaborn is ook zwaar aanwezig in de trailer, met clips van het paar dat op dates gaat en kussen deelt.
“Alles in mijn leven werd zo veel beter toen Cherry erbij kwam,” gaf Sheeran giechelend toe over zijn vrouw, met wie hij in 2019 trouwde.

error: Kopiëren mag niet!