SCBA dienstverlening zoveel als mogelijk gegarandeerd .

De Suriname Chinese Business Alliance (SCBA) vestigt de aandacht van de bevolking van Suriname op de aankondiging van personen en organisaties dat op vrijdag 24 maart aanstaande er wederom geprotesteerd zal worden in Paramaribo. De SCBA heeft gelet op de manier waarop de protestacties op 17 februari uit de hand gelopen zijn, haar leden geadviseerd om met voorzichtigheid en alertheid te werk te gaan. De SCBA toont begrip voor de onvrede over de effecten van de huidige economische malaise in het land en respecteert het democratisch recht op vrije meningsuiting. Tegelijkertijd roept de SCBA op om de bedrijven conform de vergunningsvoorwaarden van de overheid open te houden, zodat de dienstverlening zo veel mogelijk gegarandeerd kan worden.

De SCBA verwacht dat de protesten waardig en vredig verlopen, maar vertrouwt tegelijkertijd op de autoriteiten om te zorgen dat de veiligheid van burgers, ondernemers en hun werknemers niet in gevaar gebracht wordt en dat er geen schade of beschadiging aan bezittingen toegebracht wordt.

De SCBA benadrukt dat alleen door inspanningen van alle burgers de duurzame ontwikkeling van Suriname gerealiseerd kan worden en roept iedereen daarom op om het nationaal belang voorop te stellen.

error: Kopiëren mag niet!