Conservatieven maken zich zorgen dat oproepen om te protesteren tegen de verwachte arrestatie van Trump een valstrik is — rapporten

QAnon en MAGA-diehards lijken zich zorgen te maken dat Donald Trumps oproepen om te protesteren tegen zijn geruchte arrestatie deze week een liberale valstrik is om hen te laten arresteren, volgens de analyse van sociale mediaberichten.

Prominente Trump-aanhangers roepen nu op om in plaats van te protesteren voor zijn eerste campagnebijeenkomst voor 2024 in Waco, Texas, op zaterdag te steunen, maar veiligheidsanalisten vrezen nog steeds gevaarlijke reacties.

“Een katalysator zoals (de arrestatie van) Trump zou iets zijn waardoor mensen over de rand geduwd worden om geweld te plannen en uit te voeren”, aldus de voormalige inlichtingenofficier Daryl Johnson.

error: Kopiëren mag niet!