Nieuwe ChatGPT-update maakt het veel slimmer dan voorheen
door Ninian Carter

ChatGPT, de snelst groeiende internetapp van de wereld, heeft een belangrijke software-update ontvangen waardoor het in staat is om toetsen te accelereren en de inhoud van foto’s te analyseren en erover te schrijven.

OpenAI, het technologiebedrijf achter de enorm populaire ChatGPT-app, heeft een nieuwe software-update vrijgegeven die het veel slimmer maakt dan zijn jongere broertje.

De nieuwste iteratie, GPT-4, is een meer “intelligent” en krachtiger versie van de technologie achter de virale chatbot, waardoor het in staat is om toetsen zoals de bar examen van het Amerikaanse rechtssysteem te accelereren.

De verbeterde AI kan nu ook de inhoud van foto’s analyseren en erover schrijven – zoals het kijken naar een afbeelding van een open koelkast en vervolgens recepten beschrijven die uit de inhoud kunnen worden gemaakt.

GPT-4 is momenteel afgesloten achter OpenAI’s “ChatGPT Plus” abonnementsservice van $ 20 per maand, maar Microsoft onthulde onlangs dat de update de laatste zes weken de chatbot van Bing heeft aangedreven.

error: Kopiëren mag niet!