‘Oh Boy’ is eerste song dit jaar van MR.Z met zangeres Gwenda Supit

De nieuwe release van MR.Z is een absolute catchy sing-a-long banger. Deze dancehall hybride sound geeft deze track de finishing touch. Samen met zangeres Gwenda Supit heeft deze track de old school vibes in een nieuwe sound. Lekker meezingen en viben waar je ook bent. Tevens is deze hit een must voor elke DJ om in de set te hebben.

De artiesten hebben elkaar jaren geleden ontmoet in de band Session waar Z gast zanger was en meteen weg was van de vocale kunsten van Gwenda. Ze doken meteen de A4Q studios in bij keyboard virtuoos Asis Bajnath en hebben deze vocalen daar opgenomen.

OH BOY is geproduceerd door Ifie ‘ BoPro” Abdoelgafoer en Brad Grobler ( bekend van Earth Angel) De bijbehorende videoclip is geschoten in het mooie Pattaya in Thailand en bevat zeer mooie visuals.

OH BOY is de eerste track voor Mr.Z in 2023 en dat smaakt naar meer. MR.Z gaat dit jaar met een arsenaal aan hits komen dus hou hem in de gaten. OH BOY is te streamen en te downloaden op alle digitale platformen.

error: Kopiëren mag niet!