President Ali van Guyana viert ook Holi

President dr Irfaan Ali em First Lady Arya Ali hebben maandag een holi evenement gehouden bij het State House.

In Guyana viert iedereen met veel plezier Holi, ook wel het festival van kleuren genoemd. Het is een feest dat mensen samenbrengt en een gevoel van eenheid creëert. Het is een tijd om te dansen, feesten en te genieten van de schoonheid van kleuren.

Op het Holi-festival dragen mensen kleurige kleding en gooien ze poeders op elkaar om de kleuren te vieren. Het is een uitbundig feest vol muziek, lekker eten en verschillende dansstijlen. De poeders kunnen van verschillende soorten zijn, afhankelijk van de voorkeur van de mensen.

Het is ook een tijd om te genieten van het heerlijke eten dat wordt geserveerd tijdens het festival. Er zijn vele lokale gerechten die alleen voor het Holi-festival worden bereid. De gerechten zijn meestal zoet en zijn gemaakt met verschillende ingrediënten zoals kokos, gember en nootmuskaat.

Het Holi-festival is een tijd voor harmonie en vreugde. Het is een tijd om te genieten van de schoonheid van kleuren en de warmte van de mensen. Laten we samen de kleuren van Holi vieren in Guyana!

error: Kopiëren mag niet!