Nieuwe song ‘Ain’t No Sunshine’ van Nando Chirino

Het nummer “Aint No Sunshine” van Nando Chirino past helemaal in de reeks, waarbij er veel liefde hangt in de lucht. De veelzijdige artiest raakte geïnspireerd door de compositie van Bill Withers en besloot het nummer in een nieuw jasje te stoppen.

Samen met Stanley Clementina (Steez Music) kozen zij voor het genre Kompa, dezelfde muziekstijl als zijn vorige single “To Love Somebody.” In het lied “Aint No Sunshine” staat liefde centraal, waarbij twee partners elkaar immens missen vanwege de afstand tussen hen. Nando wil jong en oud inspireren met de muziekstijl en kennis laten maken met oude evergreen nummers. 

Om de single visueel te ondersteunen is er ook een mooie videoclip geschoten. Nando deelt zijn ervaring: “Het was een superleuke ervaring om met de figurant en Michelle Brasz (Movement) te werken voor de videoproductie. De videoclip is in Wormerveer (gemeente Zaanstad, provincieNoord-Holland) opgenomen.” “Aint No Sunshine” is inmiddels uit op Aruba en stond op nummer één in de top 40 van verschillende radiostations. “Nu beginnen we met de promotie in Suriname en na carnaval gaan we richting Curaçao”, aldus de zanger. Echter kijkt hij vol enthousiasme uit hoe het Surinaams publiek zal reageren op zijn nieuwste productie. Hij hoopt dat het in smaak valt en een grote hit mag worden.

Voor de promotie van het nummer werkt Nando eveneens met Promarman (Fabian Sijmor). De artiest is uitermate tevreden over de samenwerking vorig jaar voor het nummer “To Love Somebody”. Met twee liederen; een eerste plaats op de Caribische eilanden én in Suriname tevens nummer één met “To love Somebody”. “Dit nummer heeft mij weer op de kaart gezet in het Caribisch gebied. Het was zeer prettig en ik kijk vol verwachting uit om dit jaar de samenwerking voort te zetten”, aldus de talentvolle zanger. Al bij al mag met trots gezegd worden dat het jaar 2022 voor Nando heel succesvol is geweest. 

Voor 2023 heeft de zanger veel in petto. Hij zal zich blijven inzetten om steeds met nieuwe nummers te komen. Verder werkt hij aan zijn nieuwe EP en mogelijk een live optreden in Suriname. De artiest wil een ieder bedanken voor alle ondersteuning en verwacht dezelfde support voor dit jaar. Hij hoopt dat “Ain’t no Sunshine” in elke huiskamer mag klinken. Ben je nieuwsgierig geworden naar Nando Chirino en zijn nieuwe song? Blijf op de hoogte en volg de bekende radio- en televisiestations en de social mediakanalen. 

error: Kopiëren mag niet!