Vrouw door ex-man mishandeld – 55-jarige man aangehouden te Jarikaba

De politie van het bureau Jarikaba kreeg in de nacht van donderdag 2 februari een melding van een mishandeling op een adres in het politieressort, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 6 februari.

Agenten gingen meteen naar het adres en sloegen de 55-jarige verdachte H.M. in de boeien. Gebleken is. dat H.M. zijn ex-vrouw, van wie hij al 8 maanden gescheiden is, heeft mishandeld op verdenking van het hebben van een nieuwe vriend. 

Ondanks dat een beschermingsbevel tegen de man was uitgegeven als gevolg van een eerdere mishandeling, negeerde hij deze. Het slachtoffer heeft letsels opgelopen en is na medische behandeling verwezen naar een KNO-arts.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte H.M. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!