Aardappelen worden weer geleverd 

Het is vele burgers opgevallen, dat naast uien ook aardappelen schaars kennelijk schaars zijn in de supermarkten. Maar, enkele winkeliers geven tijdens een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat weer gestart is met de levering.

“Dus ik hoop dat er van de week weer volop  aardappelen zullen zijn in de winkels. Van de uien is er nog geen vlotte levering”, zegt een winkelier. 

“Ik weet niet wat de duidelijke reden is, maar nu merk ik dat het gesprek van het dag benzine is. Ik heb daarnaast ook van enkele klanten vernomen, dat er wel uien op de markten te vinden zijn. Waaronder een  kilo voor bijna SRD 85 en een pond voor SRD 35. En dat het wordt gekocht, ik hoop niet dat het zo erg voor mij wordt in de winkel. Niet een ieder is bereid zo een bedrag neer te tellen voor uien. Maar, ik hoop dat die ook wel volop worden geleverd. Knoflook is er volop, maar de vraag naar uien is nu nog groot”, aldus de winkelier. 

TM

error: Kopiëren mag niet!