Politie Albina houdt moordverdachte te Jango Pasi aan

Agenten van het politiebureau Albina hebben zondag 5 februari de 34-jarige moordverdachte M.M. op ongeveer 9 kilometer van de Oost-Westverbinding, nabij een kamp, opgespoord en aangehouden met in zijn bezit een scherp voorwerp.

De man wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van 5 februari de 65-jarige Jeroem Daily op de Oost-Westverbinding te Jango Pasi in het district Marowijne om het leven te hebben gebracht.

De politie van het bureau Albina kreeg die ochtend een telefonische melding van een jager, dat een lijk van een man zich bevond op eerder vermelde locatie. De agenten speelden direct in op de melding en troffen bij aankomst het lichaam van het slachtoffer aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van Daily vast.

Volgens de beller was hij vroeg in de ochtend gaan jagen en zag hij bij terugkeer een man met een scherp voorwerp in zijn bezit van wie een  hand besmeurd was met bloed. Hij vond dit vreemd, liep verder en bij het naderen van een kamp zag hij het lichaam van Daily en schakelde direct de politie in.

Het scherp voorwerp dat op de verdachte werd aangetroffen is door de politie in beslag genomen. Het motief voor het plegen van de moord is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam van Daily is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, zo bericht het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!