Studierichting Zorg en Welzijn, Ouderenzorg (Nijverheidsschool) houdt mini open dag 14 februari

In verband met Valentijnsdag op 14 februari wordt op de Openbare Nijverheidsschool door de studierichting Zorg en Welzijn, Ouderenzorg, een mini open dag gehouden. De open dag zal van 9:00 uur tot 12.00 uur plaatsvinden. 

“Valentine is niet alleen voor geliefden maar we denken ook aan dit beroep uitoefenen vanuit je hart”, zegt Ria Breidel, mentor en intersectie voorzitter van de Openbare Nijverheidsschool. 

Het is de bedoeling om tijdens deze open dag te laten zien welke handelingen men kan leren uitvoeren bij deze studierichting. De leerlingen zullen de tegen een geringe vergoeding diensten aanbieden zoals meten, wegen, pols tellen, bloeddruk en temperaturen meten. Het doel is om op een ontspannen manier hun vaardigheden te laten zien voordat ze volgend maand de stage ingaan, zegt Breidel.

SK

error: Kopiëren mag niet!