Auto belandt na aanrijding op railing bij pand Lim A Po Straat

Bij een frontale aanrijding dinsdagmiddag rond kwart over twee op de kruising van de Lim A Po Straat en de Watermolenstraat in Paramaribo tussen twee auto’s, is een van de auto’s beland op de railing van een kantoorpand. Die omhoog gelanceerde auto kwam bijna terecht in het kantoor van advocaat Lim A Po.

De aanrijding vond plaats nadat de chauffeuse van een blauwe Toyota Ractis geen voorrang verleende aan een auto die kwam vanuit de Watermolenstraat. De Ractis kwam vanuit de Lim A Po Straat, hierdoor ontstond een frontale botsing.

Omstanders gaven aan de redactie van Dagblad Suriname te kennen, dat dit de zoveelste keer is dat op die locatie een ongeval plaats heeft gevonden. De heer Lim A Po heeft om deze redenen een railing geplaatst voor zijn gebouw  Die heeft er dinsdagmiddag voor gezorgd dat de schade aan het gebouw dit keer geringer was dan de voorgaande keren.

Er zou geen sprake zijn geweest van letsels bij de inzittenden van de twee auto’s. Beide auto’s vertonen aanzienlijke blikschade en het kantoorpand raakte toch aanzienlijk beschadigd.

GW

error: Kopiëren mag niet!