29-jarige man in Moengo aangehouden met cocaïnebolletjes in bezit

De 29-jarige verdachte B.W. is dinsdag 24 januari aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo, district Marowijne, tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost van het Korps Politie Suriname aangehouden voor overtreding de Wet Verdovende Middelen.

Tijdens die operatie heeft dit gemengd team van de politie de drugshaarden bezocht waar regelmatig invallen worden gedaan. De verdachte stond kort voor zijn aanhouding met een groep mannen op genoemde locatie. Bij het zien van de politie haastte hij zich naar een auto die op enkele meters verwijderd van de groep stond geparkeerd. Daarbij gooide hij een tas in het voertuig. 

Bij een ingesteld onderzoek in de auto werd een aantal cocaïnebolletjes in de tas aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Verder werden bij de Moengo Mall en Jong Tji Fa een aantal scherpe voorwerpen aangetroffen die ook in beslag genomen werden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.W. na te zijn voorgeleid door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!