Broeders Wagid Hosain verenigd met The Juniors

BDe muziekformatie The Juniors uit Nederland is actief in de entertainment scene. Het is een feit, dat de broeders Wagid Hosain na jaren bijeen zijn gebracht in één muziekgroep. Het idee om de gebroeders Wagid Hosain weer bij elkaar te brengen is gekomen, doordat Oemar na 18 jaar uit zijn voormalige band was gestapt. Zij vervullen ook de wens/droom van hun dierbare moeder, dat de broers samen muziek maken. De broers hebben het altijd in hun hart gehouden, ze zijn begonnen met The Juniors en zullen ook eindigen met The Juniors.

De huidige leden van The Juniors zijn op de drum: Dewin Birtantie, Perco: Faiz Wagid Hosain, Gitaar: Suraj Jiawon, Bas: Dpac Nathie, Keyboard:  Faziel (Jack Wagid Hosain) tevens de muzikale leider. De zangers zijn: Oemar Wagid Hosain, Niezaam Wagid Hosain, Faziel (Jack) Wagid Hosain,  rap bubbling zanger Wicky-Man. Djaliel Wagd Hosain is de bandleider tevens oprichter van The Juniors. Rose Jangbahadoorsing is de manager. 

Historie van de muziekgroep is als volgt te omschrijven. De band is ooit begonnen door Djaliel, hij trad op met allerlei bandjes, hij bespeelde synthesizer Keyboard, zijn laatste band was top Formatie Weena Stars. Zijn broertjes waren vrij jong, op een dag hoorde Djaliel muziek in huis en liep op de muziek af de slaapkamer binnen en zag zijn broertjes muziek maken en zingen. Toen hij de broers bezig hoorde dacht hij, “hey ze zijn druk bezig” en het klonk ook goed, vervolgens heeft hij zijn broertjes gewoon op het podium gezet met succes. Waarna hij zijn huidige band heeft achtergelaten en de band The Juniors heeft opgericht met zijn broertjes.

Brother Love – A Mothers Dream, het muziekproject is tot stand gekomen doordat de management had opgemerkt dat er nooit een clip was uitgekomen met de broers samen. Zodoende het idee om als comeback namelijk speciaal voor de fans een clip uit te brengen. “Suriname, wij komen na ons eerste Comeback Party in NL op zeer korte termijn naar Suriname, die staat in onze planning van onze World Tour. In onze World Tour zullen wij nog aantal Familieleden Wagid Hosain toevoegen die met ons zullen mee touren, dit nog een verrassing. 

Boodschap voor de fans: “The Rise of the Legends Especially for our Beloved Fans” Volg ons op onze socials #juniorsworldtour en blijf up to date voor nog meer leuke verrassingen geeft de manager mee in gesprek met de krant. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!