Mashup ‘Heer Ranjha’/’Hero’ met vocals van Kris Ramjas en Sir. Derril

De artiesten Kris Ramjas en Sir. Derril hebben een videoclip op hun naam staan. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Ramjas, dat hij sinds vorig jaar in gedachten had om een cover mashup te maken van de songs ‘Heer Ranjha’ en ‘Hero’ van Enrique. Hij nam contact op met Akash Patti en werd zorg gedragen voor de remix. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats.

Jay Somaroe (Vriend) adviseerde om voor de mashup een samenwerking aan te gaan met Sir. Derril. Jay gaf mee, dat Sir. Derril de enige is die het lied recht zou doen. Sasra Media werd erbij gehaald voor opname van de videoclip. Mashup Heer Ranjha/Hero is gelanceerd via het YouTube-kanaal N-Joy Music. Kris Ramjas en Sir. Derril en Renuka zijn te bewonderen in de clip en tonen hun acteertalenten. 

Kris Ramjas belooft om snel een solonummer uit te brengen. Kris had al altijd passie voor muziek. Hij heeft voor verschillende allround formaties gezongen, te weten Face 2 Face New Dimensions, Nation Force, Remix, VJ’s. Uiteindelijk kreeg hij de mogelijkheid zijn eigen band op te zetten ll Fiesta waarna de band naam veranderde in STYLE. Hij is momenteel lid van muziekgroep Xtreme the band. “Ga voor je dromen en wensen. You never know when they can come true.(SACH)” is zijn boodschap. De artiest wist bekendheid te vergaren met zijn songs Sach En The Only One. 

Sir. Derril heeft zijn bijdrage geleverd aan de Suripop nummers getiteld Dansi Man en Alles wat ik wil, dat een duet is. Hij is deel geweest van de muziekformaties Lex Rijger Country & Western Group, E-Motions, Big By Nature, Edje & Friends, ENS, Represent (met Sista Patty) en South South West. Vervolgens is hij solo bezig. Sir Derril treedt op in verschillende casino’s en café’s die entertainment bieden voor hun klanten. Het team wenst u allen veel kijk- en luister plezier toe wat betreft de mashup 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!