Dancehall artiest Psycho organiseert concert voor zijn jaardag

Na een jaar vol optredens, succes en groei houdt de dancehall artiest Psycho een concert in verband met zijn jaardag. De artiest wordt 13 januari 30 jaar. Dit wil hij op een feestelijke manier doorbrengen. Samen met zijn team heeft Psycho besloten om een ‘Psycho big 30th concert’ te houden.

Het verjaardagsconcert is op 14 januari in Zenaida. Het geheel begint om acht uur ‘s avond. De avond wordt gevuld met optredens van andere lokale artiesten en muziekformaties zoals The Rhythms, Brayen Hij, Itaves, OG Sensation, Effe Anders, The Season Band, Odyle, New Style en Metter Z. 

Het is de eerste grote evenement dat Psycho organiseert dit jaar. De artiest staat ook bekend om het organiseren van de ‘Eerste en Tweede editie van de ENJOY PARTY’. 

Het ‘Psycho big 30th concert’ is meer dan alleen een optreden van de artiesten en verschillende muziekformaties. De artiest gaat een hele show in elkaar zetten voor het publiek en zijn sponsoren. 

In 2022 heeft Psycho twee shows georganiseerd, de ‘ENJOY PARTY 1’ en ‘ENJOY PARTY 2’. Beide shows waren bomvol. Daarnaast is de artiest uitgekomen met verschillende nummers met bijbehorende videoclips. Psycho heeft ook samenwerkingsovereenkomsten getekend met enkele bedrijven waaronder BB&M- Calvin Klein Suriname. De artiest is ook het gezicht van OKF energiedrank van het bedrijf DTS N.V.  Verder fungeert hij als influencer bij de telecommunicatiebedrijf Telesur. 

Psycho was in de laatste maanden van het afgelopen jaar volgeboekt. Hij heeft in de line-up en voorprogramma gestaan van grote evenementen en shows met internationale artiesten. Dit alles ziet de artiest als groei en succes. Daarom heeft hij gemeen om de ‘Psycho big 30th concert’ te houden.

De avond wordt gevuld met verschillende optredens. Verder zijn er verschillende hoogtepunten in het concert. Een daarvan is het winnen van een Iphone 13. De prijs van de toegangskaarten heeft hij schappelijk gehouden. Een toegangskaart kost SRD 150 en is tevens een lot. Het ‘Psycho big 30th concert’ begint om acht uur ‘s avonds in Zenaida aan de Pandit Paltan Tewarieweg 144, Livorno.

error: Kopiëren mag niet!