Zangeres Graciëlla Scholtes op mega groot billboard op Times Square New York

Zangeres Graciëlla uit Nederland heeft weer bijzonder nieuws voor haar fans. Ze is vooral bekend onder haar artiestennaam Miisz Gracie. Ze is half hindoestaans en half Nederlands. Ook is ze bekend als model en heeft ze een aantal miss titels. Zij is het nieuwjaar in ieder geval al goed begonnen!

In mei 2022 was Graciëlla al eerder te bewonderen op een van de billboards op Times Square. En als dat nog niet genoeg was is ze dit keer extra mega groot te bewonderen op een billboard op Times Square en dat tijdens het begin van het nieuwe jaar! 

Na 12.00  uur was Graciëlla mega groot te zien op een billboard in hartje New York. Met een leuke tekst begroeting, want boven haar foto stond de tekst Happy new year 2023! Dit was te bewonderen vanaf 00:30.

Times Square is een  van de bekendste pleinen in New York, waar vele grote Hollywood sterren regelmatig gespot worden op de vele billboards.

Weer is Graciëlla flink verrast door haar muziek team, die dit mede mogelijk heeft  gemaakt. Wat een mooie start om 2023 mee te beginnen! Graciëlla wenst iedereen een succesvol, gezond en gelukkig nieuwjaar toe.

error: Kopiëren mag niet!