Donateurs en Jaysoer Carwash verrassen kinderen van Huize Ekklisia

De kinderen van Huize Ekklisia Stichting hebben met dank aan donateurs en Jaysoer Carwash ook een mooie Kinderdag kunnen vieren. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de heer Jayant van Jaysoer Carwash.  

“Wij mogen spreken van een geslaagd project in verband met Kinderdag. De 40 kinderen van Huize Ekklisia gevestigd in het district Commewijne hebben met dank aan donateurs ook een mooie dag achter de rug. Het is de eerste project voor Huize Ekklisia, Stichting Mama Joyce. De senioren burgers hebben meegeholpen. Er wordt gezorgd voor lekker eten waaronder warme maaltijd en hapjes. Met behulp van donateurs is dit project succesvol geweest.”

Mama Joyce gaf in een gesprek aan dat het hoogste op haar verlanglijst staat een beter verblijf. De hulpverleners van Huize Ekklisia zijn genoodzaakt om de beurt ook thuis te koken en voor de kinderen mee te nemen. Donateurs en Jaysoer Carwash zullen het jaar afsluiten met een project in verband met de aankomende kerstdagen, zegt de heer Jayant in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!