Pinas Emanuel zijn laatste release voor 2022 heet “Mi Wani Sabi”

Pinas Emanuel eindigt het jaar met een hoge romantische noot. Zijn nieuwe single “Mi Wani Sabi” is geheel in het Sranantongo opgenomen. Voor zijn fans heeft Emanuel het popnummer verweven in een prachtige productie, dat over de liefde gaat.

Emanuel heeft dus weer een sublieme productie in elkaar gestoken en opgenomen in de gerenommeerde TMG Studio. De live gitaren alsook de prachtige drumklanken dansen sierlijk door elkaar en zorgen voor een mooie mystiek in het nummer. Emanuel raakte geïnspireerd door een kennis. Hij pakte zijn gitaar en zo ontstond het nummer “Mi Wani Sabi”.

Het mooie en warme stemgeluid van Emanuel past perfect in “Mi Wani Sabi”, dat gaat over een vriendschap tussen man en vrouw. Dit is een waargebeurd verhaal, dat Emanuel heeft omgezet in een nummer. De man doet een aanzoek bij de vrouw voor een relatie, maar zij vraagt zich af of het echte liefde is. Na zoveel teleurstellingen is het heel moeilijk voor haar om weer verliefd te worden.

De zanger wil met zijn nieuwste nummer mensen erop attenderen eerlijk om te gaan met gevoelens. Speel niet met de harten van mensen. Emanuel hoopt dat zijn fans zullen genieten van dit nummer en de boodschap tot zich nemen. Hij geeft verder aan dat “Mi Wani Sabi” zijn laatste nummer voor dit jaar zal zijn en hoopt dat zijn fans hem blijven volgen. Emanuel blikt positief terug op 2021, met enkele nummers en regelmatige optredens.

error: Kopiëren mag niet!