Mrs Grand International Royal winner Sylvani Munshi en de beauty pageant wereld

De Surinaamse Sylvani Munshi heeft onlangs Suriname vertegenwoordigd tijdens de Mrs Grand International verkiezing in Myanmar. Zij is terug met de volgende overwinning, de winnares Mrs Grand International Royal Winner en heeft de prijzen Best National Costume, Pageant Icon Of The Year en Queen of Queens ook in de wacht gesleept. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Sylvani het volgende over haar traject.

“National costume was een zware competitie, omdat de groep twee lange dagen bezig was met de foto- en videoshoot en dan de competitie. Het team en mijn persoon hebben heel hard gewerkt hieraan, bijvoorbeeld door kraaltjes, kristallen op de hand te rijgen. De shoulder piece,  headpiece en kleding laten matchen is een succes met dank aan Sharen Pawiroredjo van de VHJI,  Brigitte Atma, Sharmaine Artist, Trespalabras clothing, Nadia Afonsoewa, Misayas.”

“Het is om trots te zijn tot de top vijf te mogen behoren zijn en de Royal winnares. Het is een pageant waarbij vijf grote winnaars gekozen worden en elk in hun eigen categorie. De volgende dag mocht ik de titel International Pageant Icon-Queen Of Queens ontvangen voor het feit dat opdrachten keurig en met veel liefde waren uitgevoerd. Director mocht zijn Award ontvangen door de Diamond of Asia en verkreeg de titel van National Director of the year 2022.”

“Almachtige dank voor de kracht en inzicht tijdens mijn journey en Suriname voor de ondersteuning. Director/manager en echtgenoot Elvis Munshi die altijd en elke dag klaar stond voor mij. In Myanmar een geweldige tijd gehad. De mensen zijn heel erg vriendelijk en gaan onderling met elkaar om met heel veel respect. Het was een heel drukke periode, vooral als je een doel voor ogen hebt, ga je heel hard werken, vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond.”

“Elke dag op tijd zijn was prioriteit en heel hard je best doen met Suriname altijd in gedachten, door een oorbelletje of Surinaamse sjerp aan te trekken. De trainingen waren niet zwaar, omdat ik goed voorbereid ging en hiervoor gaat een bijzonder dank uit naar de coaches in Suriname, Dwight en Shanice van Dc Meraki Model management. ‘our hard work paid off’ wij hebben deze titel gewonnen en met alle trots geeft het team mee dat dit de eerste keer is.  Suriname heeft hard gestemd voor de people choice award tijdens een pageant en dat heeft Sylvani heel sterk gemaakt. Wij hebben de people’s choice niet gewonnen, maar pageant sister Zara van Myanmar,  een heel lief mens met haar hart op juiste plaats die dit verdient gewonnen heeft (wij hebben nog heel goed contact).”

“Verder gaat een bijzonder dank uit naar  Dweight Warsodikromo, talent trainer. Shellen arga video, boetiek lili’s,  die gezorgd heeft voor alle mooie jurken elke dag naar de competitie toe, mijn Amazon Golden Dress door Suriname pageantry, Rita’s confectie”, aldus Sylvani Munshi in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!