Diljit Dosanjh: “Politiek heeft geleid tot de moord op Sidhu Moosewala”

Diljit Dosanjh neemt geen blad voor de mond op social media. Hij is ook precies hetzelfde in het echte leven. In een interview dat hij aan Film Companion gaf, was de Punjabi acteur-zanger heel openhartig over zijn leven, zijn gedachten en sprak hij ook over de dood van zanger-muzikant Sidhu Moosewala.

Lezers zouden zich ervan bewust zijn dat Diljit een grote fan is van Moosewala en tijdens zijn concerten ook vaak hulde heeft gebracht aan de overleden zanger. In dit interview sprak hij over de brute moord op de muzikant en de beschuldigde politiek en hoe dit vaak leidt tot de ondergang van getalenteerde artiesten.

In dit interview besprak Diljit Dosanjh hoe Moosewala’s familie probeert om te gaan met deze tragedie. Hij beschuldigde de regering door eraan toe te voegen:

“Dit is 100% het falen van de regering. Dit is politiek en politiek is erg slecht. We bidden tot God dat hij gerechtigheid krijgt en dat zo’n tragedie nooit meer zal gebeuren. We zijn niet op deze wereld om elkaar te vermoorden, maar dit is al gebeurd sinds het begin. Artiesten zijn ook al eerder vermoord en  ik herinner me dat toen ik begon, er problemen waren. Mensen zouden voelen waarom deze persoon zo succesvol wordt, maar iemand vermoorden is gewoon … ik weet het niet. Het is 100% de schuld van de overheid en dit is volgens mij politiek.”

Verder verwees hij ook naar de accidentele dood van Deep Sidhu en sprak hij over de impact ervan op hun families. Hij zei: “Ze hebben allemaal hard gewerkt. Ik denk niet dat een artiest iemand iets kan aandoen, ik heb het over mijn eigen ervaring. Er kan niets zijn tussen hem en iemand anders. Dus waarom zou iemand een ander vermoorden? Dit is een zeer trieste zaak. Zelfs erover praten is zo moeilijk. Denk er eens over na, je hebt maar één kind en hij sterft. Zijn vader en moeder, hoe zouden ze ermee leven. Je kunt je niet voorstellen wat ze meemaken, alleen zij weten het.”

error: Kopiëren mag niet!