WK Poll: Portugal, Brazilië, Zwitserland en Ghana leiden de peilingen vandaag

De laatste twee groepen, G en H, spelen vandaag, vrijdag 2 december, hun laatste rondes in de groepsfase en in de middag weten we dan wie zal doorstromen en tegen welk land ze zal uitkomen in de Ronde van 16. Terwijl Brazilië en Portugal al zeker zijn van een plek in de volgende ronde kunnen elk van de drie anderen in beide groepen nog overgaan. De peilingen komen van de website van Dagblad Suriname: www,dbsuriname.com.

Ghana – Uruguay 

image.png

Een rematch van de kwartfinale uit 2010. Ghana zal azen op een revenge op Uruguay en Luis Suarez.  Ghana leidt de peilingen nipt. Uit de 234 stemmen kregen zij er 109 (47%). De Uruguayanen kregen 104 stemmen (44%), en de rest denkt dat het gelijk zal eindigen (21 stemmen, 9%).

Portugal – Zuid-Korea

image.png

Terwijl Portugal na twee winsten al zeker is van een plek, heeft Zuid-Korea een winst nodig om door te gaan. In deze wedstrijd kreeg de ploeg van Cristiano Ronaldo 160 stemmen (70%) uit 228 totaal. De Koreanen kregen 52 stemmen (23%) en 16 stemmen (7%) gingen uit naar gelijkspel.

Brazilië – Kameroen

image.png

Brazilië is al met beide benen in de ronde van 16. De ploeg van trainer Tite heeft na twee wedstrijden nog geen enkel schot op doel gekregen, dankzij een stabiele verdediging. Kameroen heeft een winst nodig om nog over te gaan. Uit 258 stemmen kregen de Brazilianen 212 (82%) en de ploeg uit Afrika kreeg 30 stemmen (12%). 16 personen (6%) denken dat het een gelijkspel wordt. 

Servië – Zwitserland

image.png

Twee Europese middengewichten waarvan de winnaar kans maakt om over te gaan naar de volgende ronde. Uit de 231 stemmen via de peilingen online denken 112 personen (48%) dat de Zwitsers de grootste kans hebben om te winnen. 41 personen (18%) geven aan dat  het een gelijkspel wordt en 78 stemmen (34%) gingen uit voor een winst voor de ploeg van Servie.

error: Kopiëren mag niet!