Automobilist (33) komt om het leven bij aanrijding bij brug over Saramacca Doorsteek

De 33-jarige automobilist Sheik Panchoe is op donderdagochtend 1 december rond 01.00 uur na een aanrijding met een auto bij de brug in de Van ’t Hogerhuysstraat in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie.  

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s, waarbij er sprake was van zware materiële schade en persoonlijk letsel ter hoogte van de brug in de Van ’t Hogerhuysstraat.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een Toyota Vitz die door Panchoe werd bestuurd en een Toyota Mark X die in tegenovergestelde richting over voornoemde weg reed. De automobilist Panchoe kwam vanuit de richting van het stadscentrum en de Toyota Mark X kwam vanuit de richting van Latour. Op een gegeven moment kwamen deze twee voertuigen door tot nog toe onbekende reden ter hoogte van de brug over de Saramacca Doorsteek met elkaar in botsing. 

Zowel Panchoe als de andere automobiliste, X.A. en haar mede inzittende R.D., raakten gewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen waar Sheik Panchoe enkele uren daarna overleed.

De veroorzaker X.A. bleek niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs en is na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering gesteld. Onder politiebewaking ligt zij voor medische behandeling in het ziekenhuis. 

Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.

Het lichaam van Sheik Panchoe is in opdracht van het OM door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!