WK Poll: Nederland, Ecuador, VS en Engeland leiden de peilingen vandaag

De laatste ronde in de groepsfase begint vandaag, dinsdag 29 november. De groepen A en B spelen vandaag en in de middag weten we dan wie zal doorstromen en tegen welk land die gaan uitkomen in de Ronde van 16. De peilingen komen van de website van Dagblad Suriname: www,dbsuriname.com

Nederland – Qatar

image.png

De Nederlandse selectie zal het in de laatste match opnemen tegen Qatar. Het Arabisch gastland is intussen al uitgeschakeld. In deze derde match leidt Nederland in de peilingen vandaag. Uit de 658 stemmen kregen zij er 567 (86%). De Qatarezen kregen 58 stemmen (9%), en de rest denkt dat het gelijk zal eindigen (33 stemmen, 5%).

Ecuador – Senegal

image.png

De twee ploegen in groep A  die beiden nog kans hebben om door te stromen naar de Ronde van 16, spelen vandaag tegen elkaar. Voor deze wedstrijd kreeg Ecuador 312 stemmen (51%) uit 615 totaal. De Afrikaanse kampioen kreeg 201 stemmen (33%) en 102 stemmen (17%) gingen uit naar een gelijkspel.

VS – Iran

image.png

De meest politiek getinte wedstrijd tussen twee landen die al jaren in ‘oorlog’ zijn met elkaar, de VS en Iran. Opvallend is dat alleen de winnaar zal overgaan naar de Ronde van 16. Uit 572 stemmen kregen de Amerikanen  329 (58%) en Iran kreeg 166 stemmen (29%). 77 personen (13%) denken dat het een gelijkspel wordt. Bij gelijkspel maakt Iran kans om verder te gaan.

Wales – Engeland

image.png

Evenals de andere wedstrijd uit groep B zal ook alleen de winnaar van deze match doorstromen naar de volgende ronde. Uit de 590 stemmen via de peilingen online denken 488 personen (83%) dat Engeland de grootste kans heeft om te winnen. 65 personen (11%) geven aan dat het een gelijkspel wordt en 37 stemmen (6%) gingen uit voor een winst voor de ploeg van captain Gareth Bale.

error: Kopiëren mag niet!