Ongeveer 40-jaar oude man dwingt 14-jarig meisje tot seks

Een ongeveer 40 jaar oude man heeft vrijdag 25 november een 14-jarig meisje gedwongen seks met hem te hebben in zijn auto aan de Frederikshoopweg.

Volgens verklaring van het meisje, was zij ‘s middags rond drie uur naar de winkel aan de Vierkinderenweg gegaan. Bij de winkel gekomen, trof zij een man van ongeveer 40 jaar. Ze wisselden telefoonnummers uit. Vervolgens is het meisje naar huis gegaan. 

Maar, om ongeveer acht uur in de avond is zij weer naar de winkel gegaan en ook toen was die man daar. Hij zat in een grijze Toyota Mark X. De man vroeg het meisje of ze met hem wat wilde rondrijden. Het meisje wilde dat wel en stapte bij de man in zijn auto, waarna hij wegreed.  

Na een kwartiertje te hebben gereden, stopte de man zijn auto ergens op een afgelegen plek. Toen vroeg hij het meisje of ze seks met hem wilde hebben. Het meisje liet de man weten dat niet te willen. Hierop sloeg de man haar en dreigde haar, als ze geen seks met hem wilde, te zullen doden. 

Uit vrees heeft ze toen toch seks met de man gehad, gedurende drie uren, zowel vaginal en anaal. Daarna heeft de man haar weer bij de winkel afgezet en is weggereden, aldus het meisje in haar verklaring tegenover de politie.

error: Kopiëren mag niet!