WK Poll: Wales, Senegal, Nederland en Engeland leiden vandaag de peilingen

Vandaag starten De tweede speelronde van de WK groepsfase in Qatar begint vandaag, vrijdag 25 november. Dagblad Suriname presenteert voor u de favorieten volgens Surinamers op basis van de peilingen via de website www.dbsuriname.com,

Wales – Iran


Na een prachtige gelijkspel tegen de VS in de eerste ronde zijn de Welshmannen in de tweede ronde favoriet met 115 stemmen(63%) uit de 184 uitgebrachte stemmen. Iran kreeg 44 stemmen (24%) en 25 stemmen (14%) gingen naar gelijkspel. De Iraanse selectie verloor de eerste wedstrijd met 6-2 van Engeland en hoopt op een comeback tegen Wales vandaag in de groep. 

Senegal – Qatar


De Afrikaanse kampioenen Senegal nemen het vandaag op tegen Qatar. De Afrikanen leiden de peiling met 148 stemmen (77%) van de in totaal 193 personen die hebben gestemd. Het gastland kreeg 33 stemmen (17%) en 12 stemmen (6%) gingen naar gelijkspel. Beide landen hebben hun eerste wedstrijd verloren.

Nederland – Ecuador


Ecuador kende een makkelijke eerste wedstrijd tegen Qatar, maar nu moeten zij zich kunnen bewijzen tegen een van de beste selecties van het WK, Nederland. Oranje wordt gezien als favoriet vandaag. Maar liefst 124 stemmen (66%) uit 189 uitgebrachte stemmen. Ecuador, dat momenteel evenveel punten heeft als Nederland, kreeg 42 stemmen (22%) en 23 stemmen (12%) gingen naar gelijkspel. 

Engeland – VS


De laatste wedstrijd van vandaag wordt de kraker van de dag. De Verenigde Staten neemt het op tegen Engeland.
Engeland wordt toch door de stemmende bevolking gezien als een van de favorieten voor de dag. Met 156 stemmen (82%) uit 190, leiden zij de peilingen van deze match. De VS kreeg 20 stemmen (11%) en 15 stemmen (8%) gingen naar gelijkspel. 

error: Kopiëren mag niet!