WK polls: Argentinië, Denemarken, Mexico en Frankrijk favorieten vandaag

Volgens de WK polls van Dagblad Suriname online zijn Argentinië, Denemarken, Mexico en Frankrijk de favorieten om vandaag, dinsdag 22 november, hun wedstrijden te winnen.

Argentinië – Saoedi-Arabië 


La Albiceleste werd in hun eerste wedstrijd geloot tegen Saoedi-Arabië  uit de Aziatische wereldbond. Met 287 (94%) stemmen uit een totaal van 307 is Argentinië hoog favoriet om vandaag te winnen volgens Surinamers. De Arabieren kregen 10 stemmen (3%), en 10 personen vinden dat de wedstrijd gelijk kan eindigen (3%). 
De Argentijnen onder Lionel Messi zijn een van de favorieten om het WK in Qatar te winnen, en zitten momenteel op een 35 wedstrijden ongeslagen status. De Saoedi’s moeten hopen op een Arabische wonder. De wedstrijd begint om 7 uur Surinaamse tijd.

Denemarken – Tunesië


Uit de 280 stemmen geven 227 personen (81%) aan, dat de Denen de wedstrijd kunnen winnen van Tunesië. Het Noord-Afrikaans land kreeg 25 stemmen (9%), terwijl 28 stemmers (10%) aangaven dat het een gelijkspel kan worden. Deze tweede wedstrijd vindt plaats om 10 uur Surinaamse tijd.

Mexico- Polen

Onze Concacaf collega Mexico zal vandaag om 1 uur onze tijd, hun WK deelname openen tegen Polen. Volgens de online peilingen van Dagblad Suriname kregen de Mexicanen 185 stemmen (68%) uit de 276 om te winnen. 47 personen gaven aan dat het Europees land van Barca spits Robert Lewandowski de wedstrijd zou kunnen winnen en 44 stemmers (16%) denken dat de deze match in een gelijke stand zal eindigen.

Frankrijk – Australië


De titelverdedigers openen hun deelname dit jaar tegen de Australiërs. Uit 285 stemmen kreeg Les Bleus 253 stemmen (89%) om te winnen vandaag. 18 personen (6%) denken dat de Socceroos deze match kunnen winnen, en 14 stemmen (5%) gingen uit naar een gelijkspel. Deze match wordt gespeeld om 4 uur Surinaamse tijd en is de laatste wedstrijd voor vandaag.

error: Kopiëren mag niet!