Vier verdachten aangehouden voor smokkel rum en pijptabak

Leden van de Recherche van het Korps Politie Suriname in Paramaribo hebben na verkregen en uitgewerkte informatie op zondag 20 november een inval gepleegd in een woning aan de Marmerstraat te Paramaribo. Daarbij werden aangetroffen en in beslag genomen een partij smokkelwaar bestaande uit een groot aantal dozen Rum van het merk “51” en enkele zakken pijptabak.

De 48-jarige hoofdbewoner R.R., vrachtwagenchauffeur A.N. (44) en de twee sjouwers D.D. (29) en L.B. (56) die ter plaatse waren, werden in de boeien geslagen. Vervolgens zijn de verdachten samen met de in beslag genomen goederen overgedragen aan de afdeling Fraude en Economische delicten, die belast is met het verdere onderzoek.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!