Srefidensi Dey week in de Zaanstreek met Lucinda Sedoc

Op 25 november wordt de onafhankelijkheid van Suriname (Srefidensi Dey) gevierd. Op die dag in 1975 werd Suriname onafhankelijk.

Ook in de Zaanstreek wordt het gevierd. 

Comédienne Lucinda Sedoc (Amsterdamse met Surinaamse roots) treedt vrijdag 25 november op in het Zaantheater in Zaandam met het programma ‘Girlstrip’ (alleen voor vrouwen). ‘Girlstrip’ is een bruisende comedyshow waarin Lucinda Sedoc ingaat op alle belangrijke lady topics, de onderwerpen die vrouwen alleen onderling bespreken. De show is een ware ode aan de vrouw en gaat over geheimen, onzekerheden, positieve en negatieve ervaringen die alléén met vrouwen besproken kunnen worden.

Zaterdag 26 november is er een Surinaamse Dag in wijkcentrum De Poelenburcht (Weerpad 1a) in Zaandam. De dag begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Beloofd worden ‘voordracht en entertainment’, een loterij, activiteiten voor kinderen, een klederdrachtshow, hapjes & drankjes en dans (met Master Kaseko). Toegang is gratis.

De dag wordt georganiseerd door de Surinaamse Vrouwengroep, Samen1 Samen Sterk en Stichting Comité 30 juni / 1 juli Zaanstreek.

error: Kopiëren mag niet!