Man (35) opgepakt die in de lucht schoot met illegaal vuurwapen

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname hebben maandagochtend 21 november de 35-jarige verdachte R.A. voor overtreding van de Vuurwapenwet in de Anamoestraat te Paramaribo Noord aangehouden.

De agenten hoorden tijdens hun surveillance in die straat een knal en stelden direct een onderzoek in.

Ter hoogte van discotheek Bigode bleek de verdachte in de lucht te hebben geschoten. Bij hem, die niet in het bezit is van een vuurwapenmachtiging, werd een vuurwapen van het merk Baretta met patroonhouder en vijf scherpe patronen aangetroffen en inbeslaggenomen. Hierna werd de man ter voorgeleiding en verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.A. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!