Zeegelaar vlagt woensdag bij Duitsland-Japan

Zachari Zeegelaar maakt Suriname trots nu hij als een van de twaalf personen uit de Concacaf regio geselecteerd is als FIFA Official voor het WK Voetbal in Qatar. Het officiële FIFA Media twitter account maakte maandag bekend, dat Zeegelaar woensdag als grensrechter zal uitkomen tijdens de groep E wedstrijd tussen Duitsland en Japan:

Ivan Barton uit El Salvador zal de wedstrijd fluiten, en zijn landgenoot David Moran zal de tweede grensrechter  zijn. Said Martinez uit Honduras is aangewezen al de vierde official. 

De 33-jarige Zachari Zeegelaar was afgelopen zondag al aanwezig in het Al Bayt Stadion tijdens de opening van de wereldkampioenschappen.

Als een officiële FIFA lijnsman heeft hij dit jaar gevlagd voor wedstrijden in de Concacaf Champions League, Concacaf League, evenals wedstrijden tijdens de Concacaf Nations League en de WK Kwalificatiewedstrijden.  In 2019 was hij nog ook op de U17 Wereldkampioenschappen in Brazilië.

De wedstrijd tussen Duitsland en Japan vindt om 10 uur Surinaamse tijd plaats in het Khalifa International Stadion in Al Rayyan.

error: Kopiëren mag niet!