WK Poll: Engeland, Nederland en VS favorieten vandaag

Op de WK Poll van Dagblad Suriname online (dbsuriname.com) hebben stemmers hun keuze gemaakt voor de wedstrijden van vandaag, maandag 21 november.

Wedstrijd: Engeland v Iran

314 personen hebben gestemd voor de wedstrijd tussen Engeland en Iran. Engeland wist 282 stemmen (90%) te vergaren. Volgens Surinamers is de ploeg van Iran een complete underdog tegen de Engelsen en kreeg maar 18 stemmen (6%), terwijl 14 personen (4%) vinden dat ze gelijk zullen spelen. 

De Engelsen waren vier jaren gelden in Rusland op de vierde plaats geëindigd, terwijl Iran in de groepsfase al was uitgeschakeld toen. De match start vandaag om 10 uur Surinaamse tijd.

Wedstrijd: Senegal v Nederland

Nederland is de favoriet om vandaag van Senegal te winnen. Uit 324 stemmen verkreeg Oranje 229 stemmen (71%) en Senegal 62 stemmen (19%). 33 personen (10%) gaan ervan uit dat deze match in een gelijkspel zal eindigen. 

Nederland zelf was in een eerdere poll van Dagblad Suriname met 11% als derde favoriet van Surinamers om het WK in Qatar te winnen. De finalisten van 2010 spelen vandaag om 13.00 uur Surinaamse tijd tegen Senegal, die zonder sterspeler Sadio Mane zal uitkomen.

Wedstrijd: Wales v VS

De Verenigde Staten (VS) kreeg op de online poll van Dagblad Suriname 164 stemmen (53%) uit een totaal aantal van 312 stemmen. Wales kreeg bijkans de helft van de Amerikanen, 87 stemmen (28%). 61 personen (20%) vinden dat deze match in een gelijkspel zal eindigen.

De wedstrijd tussen Wales en VSAwordt om 4 uur ’s middags gespeeld. De Amerikanen zijn op het WK met een jong team, terwijl de Welsh ploeg van captain Gareth Bale voor de tweede keer ooit is gekwalificeerd voor een WK, de laatste keer was in 1958.

error: Kopiëren mag niet!