NDP-aanhang: “Wij willen niet dat het land verder naar de knoppen gaat”

Bluffende NDP-aanhangers tonen zich zelfverzekerd en bazuinen waar hun hart vol van is rond: “Yes, we can, wij houden ons in. Als wij dat zouden willen leggen wij met een druk op de knop alles plat en brengen de regering ten val. Maar, wij willen ook niet dat het land verder naar de knoppen gaat.”

A no mi 

“De NDP-hoeft zich niet in te spannen om de bevolking te keren tegen de regering. De regering zwengelt met haar beleid de ontevredenheid zelf aan. Honger is een scherp zwaard. De mensen raken daardoor kleurenblind, komen op voor een beter leven en laten de tanden zien. De NDP wast haar handen in onschuld: a no mi. De oorzaak van de rotzooi ligt bij de regering die maar zit te zitten.”

Regeermacht

“De partij tracht het volk over te halen om uit protest tegen het gevoerde beleid een vuist te maken en de straat op te gaan om verandering en verbetering af te dwingen. Hoofddoel van de NDP-mobilisatie is regeermacht. De NDP hoeft niet te propageren, dat zij een breed kader heeft, die de klappen van de zweep kent om als het erop aankomt het landsbestuur vandaag op morgen over te nemen.”

De veldslag

“Het gebrek aan oprechte bedoelingen en kundigheid van de regering geeft ons ammunitie om haar beleid aan te tasten. Het volk wordt met luide stem gewezen op de beunhazerij van VHP en compagnie. De politieke veldslag wordt gevoerd met het oog de verkiezingsoverwinning in 2025. Het aftreden van de regering en vervroegde verkiezingen worden voortdurend geëist.”

Gegronde noodkreten

“De NDP heeft besloten om haar politieke mobilisatie sterk op te voeren, nadat gebleken is, dat de regering zich Oost-Indisch doof houdt voor de gegronde noodkreten, stakingen en protestdemonstraties van tientallen ontevreden politieke groepen, vakbonden, maatschappelijke organisaties en stromingen.”

Totitoti 

“Indien deze kleine haarden van verzet zich bundelen krijgen zij potentie en macht en kunnen daardoor beter opkomen voor hun rechten. Het is meer dan billijk om deze totitoti’s bij te staan. De NDP schaart zich met haar volle gewicht achter hun strijd. Het organisatie- en financieringsvermogen, het kader en andere middelen uit het NDP-arsenaal zijn beschikbaar.”

HD

error: Kopiëren mag niet!