Geasfalteerde wegen Nickerie hebben dringend aandacht van OW nodig

Veel eerdere klachten uit verschillende gebieden in het district Nickerie over de slechte staat waarin zandwegen verkeren zijn door de minister van Openbare Werken (OW), Riad Nurmohamed, gehoord. Hij heeft er werk van gemaakt om een start te maken met de rehabilitatie van die wegen die het dringendst hulp nodig hebben. Nu blijkt er dat er behalve zandwegen, ook sommige geasfalteerde wegen dringend zijn hulp nodig hebben.

Veranderingen merkbaar

In verschillende gebieden in het district Nickerie waren zandwegen die onbegaanbaar waren door de aanhoudende regenval. Op verscheidene momenten hebben de burgers een oproep gedaan aan instanties, waaronder het ministerie van Openbare Werken, om die wegen aan te pakken.

Het gaat meestal om Wageningen, de polders, maar soms ook gewoon in en rondom Nieuw Nickerie zelf. De wegen waren er zo slecht aan toe, dat zelfs bromfietsers bijna ten val kwamen. Nu is de districtscommissaris samen met het ministerie van OW reeds lang gestart met het rehabilitatieproces van de zandwegen.

Na zandwegen nu ook geasfalteerde wegen die verzakkingen vertonen

Medewerkers van afdeling die zich bezighoudt met wegen binnen het ministerie van Openbare Werken sectie Nickerie, hebben op diverse wegen waar het hoognodig was een verandering aangebracht. Verder zijn er ook opvullingen in straten in polders aangebracht. Alle straten zijn onder de aandacht van de minister, maar burgers maken zich nu wel zorgen over de geasfalteerde wegen die aantoonbare verzakkingen vertonen. 

In gesprek met inwoners van Nickerie geven ze te kennen dat er nog steeds van die grote trucks die volgeladen zijn over de wegen rijden. De wegen zakken door al het gewicht steeds verder en de kuilen worden alleen maar groter. Ze spreken de hoop uit, dat de minister dit ook meeneemt tijdens de rehabilitatie werkzaamheden in het district.

GW.

error: Kopiëren mag niet!