Gareth Bale uit Wales: ‘Precies waar ik wil zijn’ in aanloop naar WK-opener vs. Verenigde Staten.

De aanvoerder van Wales, Gareth Bale, zei dat hij “precies is waar ik wil zijn” voorafgaand aan hun wedstrijd tegen de Verenigde Staten, hun eerste op een WK in 64 jaar.

Bale, 33, heeft enkele van de grootste trofeeën gewonnen die de sport te bieden heeft, waaronder drie La Liga-titels en vijf UEFA Champions League-kronen, allemaal met Real Madrid. Maar met de start van het WK voor de deur, is er oprechte opwinding over wat ons te wachten staat.

“Ja, ik ben precies waar ik wil zijn, ik ben hier, voor de eerste wedstrijd en klaar om te gaan”, zei hij op de persconferentie van zondag. “We hebben hier de afgelopen week allemaal hard getraind en ons aangepast aan de hitte, de tijdzones en we hebben nu geen excuses. We hebben al het harde werk erin gestoken en, [kom] speeltijd, dat is waar we hopelijk een stapje verder kunnen gaan.” en leveren wat er geleverd moet worden.”

error: Kopiëren mag niet!