Freedom Night eerste show van Mademan Entertainment

Mademan Entertainment is een onlangs nieuw in het leven geroepen organisatie. Het team wil zich sterk maken binnen de lokale entertainment in Suriname, voor zowel internationale als lokale artiesten. Mademan Entertainment is eerder dit jaar opgericht door Abinie Ivan. Mc Vuure geeft in gesprek met Dagblad Suriname het volgende mee.

Mademan Entertainment organiseert haar eerste (opening) show onder de naam Freedom Night op zaterdag 26 november in het Live Entertainment Center (Flamboyant Park). Met als hoofdact Movado en Jah Vinci. 

“Natuurlijk mogen we onze eigen Surinaamse artiesten niet vergeten, daarom hebben we in het voorprogramma: Psycho, Bottyman, MetterZ, TCF en Dj Archa. De Mc van de avond is Mc Vuure. Deze artiesten zijn geen onbekende in de Surinaamse samenleving, ze waren  jaren terug reeds hier in Suriname en hadden het publiek met zich in de laatste shows die ze hier hebben gegeven. Daarna hebben ze in de periode dat ze niet naar Suriname zijn geweest wat hit songs gedropt. Movado kennen we van onder andere liederen als Give it all ft Nicki Minaj, Life, Not perfect en heel wat andere songs. Jah Vinci met liederen zoals Where Would I Be, Haters, Bless Me Different en zo kan je maar door gaan.”

“De organisatie Mademan Entertainment heeft daarom besloten om deze artiesten nog eens op de planken hier in Suriname te laten performen. De organisatie is ook nog bezig met een andere verrassing, zodra we zo ver zijn daarmee dan word het zeker bekend gemaakt. Uw veiligheid is zeker ook gegarandeerd.”

error: Kopiëren mag niet!