Dubai: u kunt nu de FIFA World Cup bekijken vanaf een gehuurd jacht

Dubai serveert luxe op een schotel aan toeristen zonder kaartjes die FIFA World Cup-wedstrijden willen zien. Nu heeft de stad een vloot van luxe jachten verzameld voor fans die het WK in stijl willen zien.

Mensen die geen kaartjes voor het evenement konden bemachtigen, kunnen ervoor kiezen om duizenden dollars uit te geven om wedstrijden op een groot scherm te bekijken vanaf het bovendek van een jacht van $ 20.000 per nacht, tegen de achtergrond van de adembenemende skyline van Dubai.

Dubai, de stad van de Verenigde Arabische Emiraten, op een uur vliegen van Qatar, de gastheer van de Wereldbeker dit jaar, is een van de bestemmingen in de Golf die verwacht geld te verdienen aan een overloop van fans die op zoek zijn naar meer accommodatiemogelijkheden en gemakkelijker toegang tot alcohol in Dubai in plaats van in Qatar . De jachten maken deel uit van dat plan.

“We hebben een chef-kok aan boord die gastronomische gerechten van over de hele wereld biedt, evenals vrij stromende champagne”, voegde Thakker eraan toe. De boot biedt plaats aan maximaal 125 personen en behoort tot een aantal ongerepte witte jachten die zijn aangemeerd in de Marina Harbour van Dubai.

Naast een overnachting op het jacht biedt hetzelfde bedrijf ook een ander arrangement aan waarbij je tijdens het WK naar Qatar kunt zeilen. Het pakket kost maar liefst $ 100.000 voor een reis van bijna zes dagen.

error: Kopiëren mag niet!