Cristiano Ronaldo: De aanvaller van Manchester United zegt dat hij op het punt stond zich aan te sluiten bij rivaal City

Cristiano Ronaldo zegt dat hij op het punt stond om naar Manchester City te gaan voordat hij zijn “hart” volgde door terug te keren naar Manchester United.

De Portugese aanvaller haalde eerder deze week de krantenkoppen nadat hij tegen Talk TV had gezegd dat hij zich “verraden” voelde door de club.

Het eerste deel van het volledige interview werd woensdag vrijgegeven, waarin hij meer details gaf over zijn versie van de gebeurtenissen op Old Trafford.

“Eerlijk gezegd was het dichtbij”, zei hij over een mogelijke toetreding tot City.

Ronaldo keerde in augustus 2021 terug naar Old Trafford van Juventus – 11 jaar nadat hij de club verliet om naar Real Madrid te gaan.

Op dat moment werd gemeld dat hij werd gezocht door City-baas Pep Guardiola en hoewel Ronaldo de interesse bevestigde, zei hij dat hij besloot te tekenen voor United na een gesprek met zijn oude manager Sir Alex Ferguson.

De 37-jarige voegde eraan toe: “Zoals je weet, maakt mijn geschiedenis bij Manchester United, je hart, je voelt zoals je eerder deed, het verschil. En natuurlijk, Sir Alex Ferguson.

“Ik heb met hem gesproken. Hij zei tegen me: ‘het is onmogelijk voor jou om naar Manchester City te komen’. En ik zeg ‘Oké, baas’.”

error: Kopiëren mag niet!